Gratis telefonisch interieuradvies

Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-

Elke dag nieuwe deals

Hulp nodig? Wij willen je graag helpen

We zijn bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Retour Policy

Hallo! Direct een artikel retour aanmelden? Ga naar: retour.woonvoordeel.nl

 

1. Kan ik mijn bestelling terugsturen (en omruilen) of retourneren?

 

Bij Woonvoordeel begrijpen we dat je wel eens een product wilt retourneren. Wettelijk gezien heb je recht op 14 dagen bedenktijd, bij Woonvoordeel hebben we dit verlengd. Bij ons heb je het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Na deze 30 dagen heb je nog eens 14 dagen de tijd om jouw product naar ons terug te sturen. Indien er sprake is van een uitzondering op bovenstaande, dan staat dit altijd op de productpagina vermeld.

Vervolgens krijg je het volledige orderbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden van uw huisadres naar het Woonvoordeel magazijn zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht (retourrecht), dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de leverancier geretourneerd worden. Het aanmelden van een retour kan erg gemakkelijk via: retour.woonvoordeel.nl!

Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na verzending van je retour teruggestort, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

 

2. Kan ik alle artikelen retourneren?

 

Nee, helaas is het niet mogelijk om de volgende producten aan ons te retourneren:

  • Producten waarvan de oorspronkelijke verpakking ontbreekt, incompleet of beschadigd is

  • Producten waarvan de wettelijke herroepingsrecht van 30 kalenderdagen zijn verstreken

  • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld: matrassen, beddengoed, lingerie/ondergoed, verzorgingsproducten, cosmetica, oordopjes, en erotische items

  • Producten met gebruikerssporen

  • Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen

  • Vouchers / Tegoedbonnen

how to capture emails